شما اینجا هستید
راه های کاهش مصرف آب در باغ های انگور
راه های کاهش مصرف آب در باغ های انگور
دوشنبه 10 تير 1398 - 11:55

مقدار آب مورد نیاز در هر هکتار انگور، آبی معادل: ۶۵۰۰ مترمکعب
نیاز آبی انگور بر اساس مراحل رشد و محاسبه مقدار آن
- ۹ درصد آب در مرحله جوانهزنی تا گلدهی معادل ۵۸۵ مترمکعب
- ۶ درصد در مرحله گلدهی تا تشکیل میوه معادل ۳۹۰ مترمکعب
- ۳۵ درصد در مرحله تشکیل میوه تا رنگگیری میوه تا برداشت میوه معادل ۲۳۴۰ مترمکعب
- ۱۴ درصد در مرحله برداشت میوه تا ریزش برگ معادل ۹۱۰ مترمکعب
روشهای پیشنهادی کاهش مصرف آب در باغهای انگور
- کاهش تنظیمشده آبیاری (آبیاری به میزان ۷۵ درصد آب مورد نیاز در هر مرحله) کل صرفهجویی مصرف آب در ۱۶۰۰۰ هکتار تاکستان آبی معادل ۲۸ میلیون مترمکعب در سال
- استفاده از ارقام انگور متحمل به خشکی، ارقام زودرس و تا حدودی میانرس و کشت دیم
- عملیات باغبانی مانند تغییر شیوه تربیت مو، استفاده از برخی مواد آلی، تعیین زمان مناسب برداشت، هرس سبز و ...
بهترین زمان آبیاری در باغهای انگور
- زمان ظهور گل آذین
- تشکیل میوه
- رشد حبهها (از ۲۵ روز پس از تشکیل میوه)
- پس از مرحله رنگگیری میوه
نوع رسانه: پوستر
موضوعات: میوههای هستهدار
موسسه /مرکز /سازمان: مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان آذربایجان غربی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۵
دسته بندی: