در بخش آب کشور

گزارش نشست و نمایشگاه تخصصی؛ ستاد وزارت نیرو

برگزار شده در تاریخ 21 و 22 آذرماه 1396

فیلم معرفی همایش

دستاوردهای نشست تخصصی

برنامه روز اول
برنامه روز دوم
برای خرید پکیج فایل ها و فیلم ها با تخفیف ویژه به انتهای بخش مراجعه کنید.

مراسم افتتاحیه

جناب آقای علی اکبر شفیعی

معاون طرح و توسعه شرکت مدیریت منابع آب ایران

چالش ها و چشم انداز استفاده از انواع لوله در طرح های بزرگ بخش آب کشور

چشم‌انداز بخش آب وزارت نیرو رعايت حقوق کليه ذی نفعان و دسترسی عادلانه همگان به آب سالم و کافی و ماموريت بخش آب مديريت پايدار کمی و کيفی منابع و مصارف آب، عرضه آب مطمئن، کافی و قابل مصرف متناسب با ظرفيت‌های ملی در جهت ارتقاء بهداشت، رفاه اجتماعی و توسعه پايدار است که در این ارتباط برنامه های عملیاتی را به اجرا در می آورند از جمله اجرای طرح های انتقال آب از دیدگاه توسعه پایدار، با رعایت حقوق ذی‌نفعان و برای تامین نیازهای مختلف مصرف، مشروط به توجیهات فنی، اقتصادی، اجتماعی و منافع ملی.

مراسم افتتاحیه

جناب آقای علیرضا دائمی

قائم‌مقام وزیر نیرو در امور بین‌الملل

سخنرانی افتتاحیه

مراسم افتتاحیه

جناب آقای نعمت حسنی

رئیس پژوهشکده عمران، آب و محیط زیست

سخنرانی کلیدی: انتخاب مناسب لوله های انتقال آب و پساب (چالش ها و معیارها)

وضعيت طرح های اجرايی، بهره برداری و در دست مطالعه انتقال آب و نيازمندی های كنونی و آتی انواع لوله

معرفی توانمندی های داخلی تولید انواع لوله

ارائه اول:

بابک دیانت پی

انجمن تولیدکنندگان لوله های پلی اتیلن

ارائه دوم:

فرزانه خرمیان

انجمن تولیدکنندگان لوله های پی وی سی

ارائه سوم:

رهام رفیعی

انجمن کامپوزیت ایران

در این مقاله، ابتدا انجمن کامپوزیت ایران و کمیته لوله انجمن کامپوزیت معرفی می شود، سپس به معرفی لوله کامپوزیت و بیان خصوصیات فنی لوله کامپوزیت و ویژگی ها و مزایای آن پرداخته می شود، در ادامه روش-های تولید لوله GRP و تولیدکنندگان داخلی این لوله معرفی می شوند و ظرفیت تولید داخلی مورد بررسی واقع می شود. درنهایت، چالش های صنعت لوله کامپوزیت در سه بخش چالش های طراحی و بهره برداری، چالش های کیفیتی و چالش های تولیدکنندگان بیان می شود و نقاط قابل بهبود‌ در حوزه این فناوری به صورت کلان معرفی می گردند.

ارائه چهارم:

عبدالحمید قدیمی

تولیدکنندگان لوله های چدنی

پنل اول : اثرات متقابل لوله با آب، پساب و عوامل محیطی

هیئت رئیسه پنل اول : دکتر نعمت حسنی، دکتر رهام رفیعی، مهندس محمدرضا امیری، دکتر کامران یوسفی، مهندس محمد مداح

ارائه اول:

پریسا جهانمرد

اثرات متقابل لوله های پی وی سی با آب، پساب و عوامل محیطی

لوله های پلیمری به دلیل مزیت های قابل توجهشان مانند دوام خوب، مقاومت به خوردگی، قیمت پایین، نصب آسان و غیره، به طور گسترده ای جایگزین لوله های فلزی قدیمی برای آب آشامیدنی شده اند. در طول این پیشرفت و تغییر، انواع مختلفی از لوله های پلاستیکی مانند PVC، PE و PP عمدتاً در شبکه های توزیع آب آشامیدنی در سراسر دنیا استفاده شده اند. بر اساس تخمین آژانس حفاظت محیط زیست آمریکا(EPA) ؛ در طول 20 سال آینده، آمریکا بین 20 تا 22 میلیون دلار برای تعمیر و جایگزینی زیرساخت های سیستم های آب آشامیدنی هزینه خواهد کرد و قابل ذکر است که در شمال آمریکا معروف ترین لوله های پلیمری؛ PVC و PE می باشند. در برنامه ملی پنج ساله دهم چین، لوله های پلاستیکی در شبکه های آب آشامیدنی شهری استفاده شدند و در سال 2015، 80% از کل لوله های مورد مصرف در سیستم توزیع آب را به خود اختصاص دادند. بنابراین، استفاده از مواد پلیمری در انتقال آب از واحدهای تصفیه آب به محل های مصرف آب آشامیدنی رو به افزایش است.

ارائه دوم:

روزبه آقامجیدی

اثرات متقابل لوله های (GRP) با آب، پساب و عوامل محیطی

ارائه سوم:

سجاد مقتدر

اثرات متقابل لوله های چدنی با آب، پساب و عوامل محیطی

ارائه چهارم:

حامد جباری

اثرات متقابل لوله های پلی اتیلن با آب، پساب و عوامل محیطی

پنل دوم : مقاومت لوله در مقابل عوامل محیطی و ملاحظات طراحی

هیئت رئیسه پنل دوم : دکتر نعمت حسنی، مهندس اسماعیل مسگرپور، مهندس داود گیلک، مهندس امید زارعی منش، مهندس حمید شکرالهی

ارائه اول:

مهندس عصایی

مقاومت لوله های کامپوزیتی (GRP) در مقابل عوامل محیطی و ملاحظات طراحی

ارائه دوم:

فریبا تشکری

مقاومت لوله های چدنی در مقابل عوامل محیطی و ملاحظات طراحی

كشور ايران بر روي كمربند زلزله واقع شده است، بنابراين پرداختن به برنامه هاي پدافند غيرعامل و مديريت بحران و آماده سازي جهت مقابله با اين شرايط بسيار حائز اهميت است. از اين منظر مقاوم سازی شبكه های آبرسانی و آبرسانی در بحران داراي اهميت ويژه ايست كه شركت لوله و ماشين سازی ايران هم محصولاتی را با همين اهداف به توليد رسانده است: لوله هاي چدن نشكن مقاوم به زلزله و مخازن چدن نشكن مقاوم به زلزله محصولاتی هستند كه در زمينه ايمن سازی شبكه های آبرسانی و آبرسانی در شرايط بحرانی كاربرد دارند.

ارائه سوم:

هوسپ هارطونیان

مقاومت لوله های پلی اتیلن در مقابل عوامل محیطی و ملاحظات طراحی

ارائه چهارم:

دکتر صباغی

مقاومت لوله های پی وی سی در مقابل عوامل محیطی و ملاحظات طراحی

لوله و اتصالات پی وی سی سخت قدیمی ترین لوله پلیمری در صنعت آب و فاضلاب در سطح بین الملل و ایران است. این لوله ها پس از جنگ جهانی دوم در کشورهای آلمان و آمریکا برای اصلاح خسارت های وارد شده به زیر ساخت ها استفاده شده است. لوله های پی وی سی سخت در ایران نیز قدمتی شصت ساله دارد. با توجه به بهینه سازی روش های اتصال این لوله ها و همچنین اصلاح خواص لوله، پیش بینی می گردد میزان تولید و استفاده از این لوله ها در آینده افزایش خواهد داشت. در این مقاله پس از معرفی تاریخچه و ویژگی های لوله و اتصالات پی وی سی به بررسی سوابق کشورهای مختلف صنعتی دنیا در استفاده از این لوله ها و تاثیرات عوامل محیطی بر روی شبکه های لوله گذاری شده پرداخته می شود.

پنل سوم : مقاومت لوله در مقابل عوامل محیطی و ملاحظات طراحی

هیئت رئیسه پنل سوم : مهندس علیرضا شفیعی، دکتر نعمت حسنی، دکتر داودرضا عرب، مهندس حسین اسدی، مهندس کیومرث قره آبادی ، مهندس سمندگانی

ارائه اول:

علی حسین معیدی نیا

کاربرد لوله های پلی اتیلن مسلح (SRPE) در انتقال پساب

مطالعه موردی: انتقال پساب تصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران به ورامین به روش BOT

ارائه کنندگان: رضا مومنی وصالیان، علی حسین معیدی نیا

امروزه در دنیا انواع و اقسام لوله برای انتقال آب و پساب تولید می شوند که هر کدام از آنها می بایست دقیقاً متناسب با نیازهای طرح سفارش و مورد استفاده قرار گیرند. در سال های اخیر کاهش بسیار شدید اعتبارات عمومی دولتی جهت اجرای طرح های عمرانی، ضرورت و نیاز به استفاده از ظرفیت های سرمایه گذاری بخش خصوصی جهت تامین مالی و سرمایه گذاری و اجرای طرح احداث خط دوم انتقال پساب تصفیه خانه جنوب تهران به دشت ورامین را بوجود آورد. کلیات طرح استفاده از یک خط لوله پلی اتیلن تقویت شده با ورق های فولادی و با قطر 3 متر و با دبی 9 متر مکعب بر ثانیه در طول 36 کیلومتر بوده است. سامانه انتقال سالانه 280 میلیون متر مکعب از پساب های تصفیه خانه جنوب تهران را به دشت های ورامین، پاکدشت و شهر ری تحت رژیم کم فشار منتقل نماید. حجم سرمایه گذاری صرفاً برای خط انتقال بالغ بر 1300 میلیارد ریال بر اساس قیمت های سال 92 بوده و حداکثر هشتاد درصد هزینه مذکور می تواند ازجانب موسسات پولی و بانک هـا در قالب تسهیلات تـامین گردد. از آنجا که انجام کار به روش bot مد نظر بوده است سرمایه گذار به شرط رعایت الزامات فنی مختار بوده که نوع لوله را خود انتخاب نماید. استفاده از این لوله ها و در این قطر برای نخستین بار در کشور در حال اجرا می باشد. در این طرح باستناد ماده 142 قـانون بـرنامه پنجم توسعه، بهـره برداری از 30 میلیون متر مکعب از کل پساب انتقالی طی مدت 15 سال به سرمایه گذار برنده مناقصه واگذار و از این طریق عمده سرمایه و سود انتظاری سرمایه گذار بازیافت می گردد. سالانه 250 میلیون متر مکعب از پساب انتقالی طی مدت 15 سال بصورت تضمینی از سرمایه گذار خریداری می شود تا مشوقی برای سرمایه گذار باشد.

ارائه دوم:

حسین جمشیدی

بررسی عملکرد و نحوه اجرای لوله های چدن داکتیل کلاس C

مطالعه موردی: پروژه خط انتقال آب از محور گرمابدشت به گرگان

ارائه کنندگان: حسین جمشیدی، داود گیلک حکیم آبادی

ارائه سوم:

منا امیدواری نیا

تجربیات حاصل از از بررسی کیفیت لوله های GRP پس از ساخت و ذکر نکات قراردادی و بازرسی

با توجه به اینکه در فرآیند تولید لوله های فایبرگلاس از مواد اولیه متفاوت با کیفیت های مختلف و از طرف دیگر از روش های تولید و ماشین آلات و تجهیزات متفاوتی استفاده می گردد، لذا لوله های تولید شده از کیفیت یکسانی برخوردار نبوده و ضروری است تست های ثانویه ای بعد از تولید لوله ها انجام گردد تا از تطابق لوله های تولید شده با استانداردهای موجود اطمینان حاصل شود. جهت این امر کارفرما یا خریدار می تواند سیستم یا شخصی را به عنوان سیستم بازرسی در محل کارخانه تولید مستقر نماید، از سوی دیگر می توان آزمایشات تکمیلی را در مراحل پس از تولید و حتی در حین اجرا جهت اطمینان از کیفیت لوله ها انجام داد. در این مقاله به بررسی آزمایشات فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی که پس از تولید لوله ها قابل انجام است پرداخته می-شود و طبق ارایه استاندارد ها و معیارها برای هر کمیت، یک سری نکات قراردادی مشخص در ساخت لوله های فایبرگلاس نیز ذکر می گردد. چرا که برای برخی کمیت ها مقدار خاصی در استانداردهای موجود ذکر نشده است و ضروری است، کارفرمای طرح در زمان انعقاد قرارداد میزان و مقدار برخی کمیت ها را با توجه به مشخصات فنی طرح مورد نظر، ذکر نماید تا سازنده ملزم به رعایت آنها گردد.

ارائه چهارم:

امید طاهری زاده

تجربیات اجرای خطوط فولادی در مناطق کویری و مرکزی کشور

ارائه کنندگان: امید طاهری زاده، علی اکبر رضایی، روح ا.. کریم زاده اصفهانی، مهسا نوری

با افزایش جمعیت و گسترش شهرنشینی، بحران آب هر روز شدید و شدیدتر می‌گردد. در حال حاضر در کشور ما با اقلیم نیمه صحرائی خشک تأمین آب برای مصارف شهری با مشکلات فراوانی روبرو شده است. شهر کرمان به عنوان مرکز استان کرمان از قدیمی‌ترین شهرهای ایران است که به عنوان یکی از قطب‌های مهم تاریخی، توریستی، جمعیتی، صنعتی، معدنی و اقتصادی کشور در منطقه ویژه جغرافیایی قرار گرفته است که به لحاظ مرکزیت و دارا بودن فرصت‌های فراوان اقتصادی و اجتماعی به سرعت در حال توسعه است. چاره‌جویی برای تأمین آب میان مدت و بلند مدت شهر کرمان و مناطق صنعتی اطراف، از دیرباز مطابق با سیاست‌های توسعه‌ای مطرح بوده و با طرح تأمین آب از سرشاخه‌های هلیل رود در دهه هفتاد اوج گرفت. منبع تامین آب فعلی شهر کرمان چاه های موجود در اطراف شهر و تعدادی چاه در منطقه قریه العرب می باشد. با توجه به برداشت های دائم و بیش از حد از چاه های دشت کرمان و خشکسالی های اخیر، آب سفره های زیرزمینی این منطقه کاهش یافته است و شهر را دچار کمبود آب نموده است. در چنین شرایطی طرح های آبرسانی اهمیت دو چندان پیدا می-کند. برای حل بخش عمده‌ای از مشکلات شهر کرمان طرح انتقال آب از سد صفارود (شهیدان تیموری) به شهر کرمان در نظر گرفته شد و طرح تامین آب شرب شهر کرمان در جلسات متعدد در شرکت منابع آب ایران و همچنین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و در بالاترین سطوح وزارت نیرو مطرح و کلیات آن به تصویب رسیده است.

ارائه پنجم:

هوشنگ ملایی

نوسازی خط اول آبرسانی از میناب به بندرعباس و نوسازی و به سازی شبکه اصلی آبیاری و زهکشی میناب

ارائه کنندگان: هوشنگ ملایی، محمد میرزایی، شهروز شجاعی، سید هدایت حسینی

ارائه ششم:

دانش ستاری

تجارب استفاده از لوله های با قطر بالا در اجرای سیفون

مطالعه موردی: طرح خدا آفرین

ارائه کنندگان: دانش ستاری، کاظم عزیزمقدم

پنل چهارم : روش های اجرا، بهره برداری و ملاحظات پدافند غیرعامل

هیئت رئیسه پنل چهارم : دکتر نعمت حسنی، دکتر سیامک نیلچیان، مهندس علی ربوبی، مهندس آرش اخوان، مهندس آقابیگی

ارائه اول:

سعید عبدی

روش های اجرا، بهره برداری و ملاحظات پدافند غیرعامل لوله های چدنی

• ساخت ترانشه بصورت شيبدار يا قائم (تقويت ديواره): ديوراه های ترانشه بايستي يا شيبدار باشند يا توسط پشت بند تقويت گردند.
• برداشتن پاره سنگ ها و کلوخه ها از ديواره ها
• رعايت فاصله مواد حاصل از گودبرداری از لبه ترانشه
• در نظر گرفتن ارتفاع خاك بالاي لوله
• تخليه آب ترانشه
• در نظر گرفتن عرض ترانشه

ارائه دوم:

پیمان زندیه

روش های اجرا، بهره برداری و ملاحظات پدافند غیرعامل لوله های پلی اتیلنی

ارائه سوم:

عباس ابهجی

روش های اجرا، بهره برداری و ملاحظات پدافند غیرعامل لوله های پی وی سی

ارائه چهارم:

دهقان

روش های اجرا، بهره برداری و ملاحظات پدافند غیرعامل لوله های کامپوزیتی (GRP)

در این مقاله، ابتدا روش (CLSM: Controlled Low Strength Material) به عنوان روشی جدید برای نصب لوله های دفنی در مناطقی که دسترسی مناسب به خاک جانشین نظیر شن شکسته وجود ندارد معرفی شده است. سپس، مراحل اجرایی نصب میدانی لوله GRP به دو روش CLSM و شن شکسته تشریح گردیده است. تغییر شکل لوله در مراحل مختلف نصب اندازه گیری و گزارش شده است. نتایج نصب لوله به دو روش ارائه و ارزیابی شده است و در نهایت مزایا و چالش های نصب به روش CLSM بیان شده است.

پنل پنجم : ابعاد اقتصادی و محیط زیستی

هیئت رئیسه پنل پنجم : دکتر نعمت حسنی، مهندس داود نجفیان،دکتر شهروز شجاعی، دکتر اکبر امامی، مهندس مهرداد حاج زوار

ارائه اول:

علی مظفریان

تجربه انتقال پساب برای مصارف صنعتی

مطالعه موردی: انتقال پساب تصفیه خانه کرج BOT

ارائه کنندگان: علی مظفریان، محمدحسن مبشری

ارائه دوم:

علیرضا صحاف امین

ابعاد اقتصادی و محیط زیستی لوله های پلی اتیلنی

مسئله آلودگی محیط زیست، گرمایش کره زمین و انتشار رو به رشد گازهای گلخانه ای در چند سال اخیر یکی از دغدغه های اصلی مهندسان و طراحان انواع محصولات صنعتی بوده و هر سال در کنفرانس ها و سمینارهای مختلف، استانداردهای جدیدی در این زمینه تدوین می گردد. ایران بعنوان امضا کننده پروتکل پاریس موظف به کاهش گازهای گلخانه ای می باشد، متاسفانه رتبه ایران در شاخص محیط زیستی EPI در دنیا در سال 2016 و با 21 پله سقوط رتبه 105 دنیا می باشد که اصلا جایگاه مناسبی نمی باشد. در بین شاخص های محیط زیستی بدترین رتبه ایران (154) مربوط به تمایل کشورها به کاهش گاز CO2 می باشد که لذا اهمیت تغییر نگاه تصمیم گیران برای بهبود این شاخص بیش از پیش مهم و حیاتی می باشد. قطعا لزوم اضافه نمودن یک شاخص محیط زیستی برای انتخاب جنس لوله ها در پروژه ها می تواند گام مهمی در این زمینه باشد .

ارائه سوم:

احمدرضا پاکزاد

ابعاد اقتصادی و محیط زیستی لوله های پی وی سی

ارائه چهارم:

محمد منصوری و احمدی

ابعاد اقتصادی و محیط زیستی لوله های کامپوزیتی (GRP)

ارائه پنجم:

معصومه کاظمی مقدم

ابعاد اقتصادی و محیط زیستی لوله های چدنی

بیانیه همایش

در سال "اقتصاد مقاومتی؛ توليد و اشتغال"، با ميزبانی و مشاركت فعال انجمن‌ها، سنديكاها و توليدكنندگان داخلی انواع لوله و با حمايت و پشتيبانی معاونت طرح و توسعه شركت مديريت منابع آب ايران، اولين نمايشگاه و نشست تخصصی توانمندی های داخلی توليد و كاربرد انواع لوله در بخش آب كشور، توسط موسسه پژوهشی آموزشی خانه آب ايران در تاريخ 21 و 22 آذرماه 1396 در محل ستاد وزارت نيرو برگزار گرديد. همچنين تجارب ارزشمندی توسط شركت‌های آب منطقه‌ای در خصوص كاربرد انواع لوله در طرح‌های بزرگ بخش آب كشور ارائه گرديد. بر اساس جمع‌بندی صورت گرفته توسط كميته راهبری، كميته علمی و همچنين اخذ نقطه‌نظرات نمايندگان توليدكنندگان، موارد زير مورد تاكيد قرار گرفت:

  1. حمايت از صنايع داخلی و توليدات كيفی انواع لوله و بررسی مسائل و چالش‌های صنايع توليدی
  2. رقابت سالم بين توليدكنندكان داخلی در جهت ارتقای كيفی و كمی توليدات
  3. ضرورت ايجاد واحدهای تحقيق و توسعه توسط توليدكنندگان بزرگ و احصاء و شناسايی نياز مصرف‌كنندگان
  4. ضرورت استفاده عملی از انواع فناوری های نوين ساخت، اجرا، بهره‌برداری و نگهداری و تأمين منابع مالی
  5. ضرورت توجه جدی به طولانی نمودن عمر مفيد لوله‌ها و تعهد قراردادی توليدكنندگان به عمر مفيد واقعی و تضمين عملكرد توليدات در اين دوره
  6. ضرورت توجه بيشتر و عميق به پوشش‌های كيفی سازگار با نوع مصارف آب يا پساب
  7. ضرورت توجه به توليد و استفاده از اتصالات ضدزلزله، و مقاوم در برابر رانش و نشست زمين
  8. تاكيد و توجه به انتخاب نوع و جنس لوله با توجه به استانداردهای مختلف در زمينه شرب، صنعت و ...
  9. ضرورت مستندسازی دقيق تجربيات طراحی، اجرا، بهره‌برداری و نگهداری خطوط انتقال آب و پساب به‌صورت مستمر توسط دستگاه‌های اجرايی و شركت مادر تخصصی مديريت منابع آب با همكاری سنديكاها، انجمن‌های توليدكننده
  10. ضرورت توجه به حفظ سلامت و محيط‌زيست در پروژه‌های انتقال آب و پساب با تاكيد بر كاهش مصرف انرژی و توليد كمتر گازهای گلخانه‌ای، قابليت بازيافت و برگشت سريع‌تر به طبيعت
  11. ضرورت توجه به اقدامات پدافند غيرعامل در خطوط انتقال آب با تأكيد بر صعوبت دسترسی، مقاومت در مقابل سوراخ‌شدگی و شكستگی عمدی، تحمل زياد در مقابل حرارت و آتش‌ سوزی و مقاومت در برابر انفجار احتمالی
  12. ضرورت تهيه بانك اطلاعاتی جامع و مستند از توليدكنندگان و سازندگان انواع مختلف لوله و به‌روزرسانی مستمر آن
  13. ضرورت رتبه‌بندی توليدكنندگان هر نوع لوله با معيارهای مستند، معتبر و شفاف
  14. لحاظ شرايط واقعی پروژه‌ها در انتخاب و تامين لوله‌های مورد نياز و پرهيز از كپي‌برداري‌های ناقص در زمينه انتخاب لوله و توجه ويژه به هزينه طول عمر در اجرای پروژه‌ها
  15. استفاده كارفرمايان و مشاوران از بازرسان مجرب در مراحل مختلف توليد لوله و استقبال توليدكنندگان از نظارت كيفی كارفرمايان و مغتنم دانستن نظريات ايشان
  16. آموزش مستمر منابع انسانی دخيل در توليد، نصب، اجرا و بهره‌برداری از انواع لوله
  17. ايجاد ارتباط متقابل بين انجمن‌ها و تشكل‌های با كارفرمايان و همچنين شركت‌های مشاور و پيمانكار فعال در حوزه‌های مرتبط
  18. بسترسازی برای صدور خدمات فنی و مهندسی و محصولات توليدی و امكان‌پذيری رقابت بين‌المللی با افزايش كيفيت محصولات
  19. ايجاد دبيرخانه دائمی برای نشست و نمايشگاه تخصصی توانمندی های داخلی توليد و كاربرد انواع لوله در بخش آب كشور با مشاركت سنديكاها و انجمن‌های صنفی توليدكننده انواع لوله و برگزاری ادواری همايش‌ها به صورت سالانه با محورها و موضوعات تخصصی

نمایشگاه مجازی چیست ؟

نمایشگاه مجازی چیست

هدف "دیده شدن" است.دنیای مجازی پدیده ایست نوظهور و با توجه به قابلیت های عمیق و موثرآن چشم پوشی از آن در این عصر منجر به سبقت رقیبان در هر زمینه ای میگردد.با توجه به عرصه فعالیتی "خانه آب ایران" و به منظور تعامل بهتر تولیدکنندگان بخش صنعت لوله سازی کشور با مخاطبان خاص خود اعم از مدیران و کارشناسان دولتی،مشاوران و مجریان فعال در حوزه آب کشور؛ فضایی نو در نظر گرفته شده است.نمایشگاه مجازی این امکان را در اختیار فعالان حوزه آب قرار میدهد که محصولات،توانمندیها و فعالیت های خود را به روز در معرض دید مخاطبان خود قرار دهند و باز خوردی بسیار بیشتر از میزان فعالیت های تبلیغاتی خود داشته باشند.

مشاهده نمونه ثبت نام در نمایشگاه مجازی

مشارکت در ویژه نامه

همانگونه كه مستحضر هستيد، لوله از جمله پركاربردترين توليدات صنعتی در صنعت آب می باشد و تجارب مرتبط با استفاده گسترده از انواع آن، نشان‌دهنده ضرورت ارتقاء دانش عوامل اجرايی طرح‌ها، اطلاع از آخرين فناوری ها و دستاوردهای توليد‌كنندگان داخلی و همچنين ايجاد هماهنگی و همكاری مستمر بين مديران و تصميم‌گيران اين صنعت با توليد‌كنندگان می باشد. در اين راستا "نشست تخصصی و نمايشگاه توانمندی های توليد و كاربرد انواع لوله در بخش آب كشور" در روزهای 21 و 22 آذرماه در محل وزارت نيرو با همكاری سندیکاها و انجمن‌های صنفی تولیدکننده انواع لوله و تحت حمايت معاونت طرح و توسعه شركت مديريت منابع اب ايران طراحی و برگزار گردید. به همین منظور در راستای برنامه‌های اعلامی مقام عالی وزارت در خصوص حمايت از توليد داخل، بهبود محيط كسب و كار و توانمندسازی بخش خصوصی، توسعه طرح‌های بهره‌برداری از پساب و رعايت اصول زيست‌ محيطی و همچنین در جهت اجرایی نمودن مفاد بیانیه و نشر یافته‌های همايش مذكور، ویژه‌نامه‌ای در حال تدوین می‌باشد. از این‌رو پویایی این اثر در گرو مشارکت مجموعه‌های فعال در این حوزه می‌باشد و نیز فرصتی متقابل را برای معرفی توانمند‌ی های علمی و تجاری کلیه مجموعه‌های حاضر در نشست و سایر مجموعه‌هایی که در نشست حضور نداشته‌اند با تخصیص صفحات ویژه و اختصاصی، برای ايشان فراهم می‌آورد.

فهرست مطالب الزامات فنی و فرصت های سرمایه گذاری گستره توزیع مشاهده نمونه ویژه نامه